Actualitat

«Aelita»: la cançó preferida de Pol Fuentes

El músic barceloní es decanta per una cançó de MiNE!

Pol Fuentes s'endinsa sol en ​«El pantà»

| 25/08/2021 a les 17:00h

Pol Fuentes
Pol Fuentes | Juan Miguel Morales
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -Gullem Solé (Buhos), Miki NúñezBethPupil·lesJoana Serrat, La QueencyMireia VivesJoan Reig o Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita. Avui us expliquem la cançó que Pol Fuentes hauria volgut escriure.

Pol Fuentes és un músic inquiet i polifacètic. Va encapçalar Rosa-Luxemburg i ha consolidat una proposta sota el seu nom i cognom que presenta un artista amb personalitat, idees i capacitat per dur-les a terme. Avui ens assegura que la cançó que li hauria agradat fer és una d'uns amics seus: MiNE!.


"A mi m’hauria agradat escriure 'Aelita', de MiNE!. És una de les cançons més boniques que he sentit mai i, casualment, l’autor és un amic meu des de la infància. O sigui, que tinc molt a prop l’epicentre de la creació i això fa que encara l’admiri més. Vaig sentir-la per primera vegada en una maqueta d’ús casolà que s’havien fet per treballar les cançons i ja aleshores em va deixar astorat. Ja tenia tots els elements que després va tenir l’enregistrament definitiu. En Berni [Bernat Sánchez] ja componia tenint en compte tots els elements. Així com hi ha gent com jo que fem unes maquetes que són un desastre, que són un esborrany molt esborrany, hi ha gent com ell que ho fa molt bé a la primera. La lletra estava documentada amb una història de ciència-ficció russa. Tot quadrava… A més, vaig tenir la sort de poder fer el clip de la cançó."
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, mine!, Pol Fuentes, actualitat, la cançó que m'hagués agradat escriure

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.