Actualitat

«Vola»: la cançó preferida de Miki Núñez

El mediàtic cantant de Terrassa escull un dels primers 'hits' de Txarango com a cançó que li hagués agradat escriure

Parlem amb Núñez com a part d'una nova secció estiuenca amb més d'una cinquantena d'artistes

| 11/08/2021 a les 17:00h

Miki Núñez
Miki Núñez | Michal Novak
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -Guillem Solé (Buhos), Miki NúñezBethThe TyetsJudit Neddermann, Núria GrahamJoan Reig Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita. Avui us expliquem la cançó que Miki Núñez hauria volgut escriure.

"'Vola' de Txarango", afirma convençut el cantant. El músic de Terrassa explica que li hagués agradat escriure aquest tema, "més enllà de per la composició i la lletra, perquè és una cançó que ha aconseguit acaparar moltíssims artistes". En aquest sentit, Núñez afegeix que la cançó li fa rememorar i sentir moltes coses: "L'estiu que va sortir, recordo que anava amb "Vola" als auriculars amunt i avall, i en guardo molt bon record perquè va ser en un moment de molts canvis a la meva vida. Tenir tots els meus grups preferits en una mateixa cançó era molt xulo". 


Amb les seves pròpies cançons, el músic terrassenc girarà aquests mesos amb un nou format: "Aquest estiu presentem un directe superpotent a diversos llocs de Catalunya", comenta orgullós. "També sortirem a València, Bilbao, Madrid i el que vingui!". Tanmateix, també admet que tot plegat "és estrany perquè el públic continua estant assegut, però és per això mateix que nosaltres donem tota l'energia que podem per tal de transmetre-la, malgrat les circumstàncies, des de l'escenari". 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, la cançó que m'hagués agradat escriure, Miki Núñez

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.