Actualitat

«Avui l'únic que vull»: la cançó preferida de Magalí Sare

La cantant barcelonina tria una cançó que treu ferro de tot, de Pau Vallvé

Parlem amb la multiinstrumentista com a part d'una nova secció estiuenca amb més d'una cinquantena d'artistes

| 21/08/2021 a les 17:00h

Magalí Sare
Magalí Sare | Arxiu de l'artista
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -Gullem Solé (Buhos), Miki NúñezBethPupil·lesJoana Serrat, La QueencyMireia VivesJoan Reig o Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita. 

Magalí Sare diu que si ha de triar la cançó en català, es queda amb "Avui l'únic que vull" de Pau Vallvé. N'explica el perquè: "És la primera cançó que vaig sentir d'en Pau i justament llavors encaixava molt amb el meu estat d'ànim. Em causa molt de plaer cantar cançons d'altra gent que s'atreveixen a escriure sobre coses que jo no m'hi atreviria o simplement que no havia caigut que es podien plasmar amb paraules". 


L'estiu de concerts de Magalí Sare és un no parar: "Aquest estiu vaig encarant el final de les gires d'A boy & a girl (Microscopi, 2020) i Fang i núvols (Microscopi, 2020), i per tant vivint encara més intensament cada concert. Després vindran altres coses que es poden anar seguint al meu web on vaig actualitzant totes les dates". 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, la cançó que m'hagués agradat escriure, Magalí Sare, actualitat, Pau Vallvé

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.