Festivals

Cerdanyola s'omplirà una tardor més de blues

El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola del Vallès presenta part de la programació

Entre les actuacions anunciades hi ha Samantha Martin & Delta Sugar, Band of Friends o l'homenatge a Amadeu Casas de la seva filla Etxart, entre d'altres

El certamen se celebrarà entre l'1 i el 10 d'octubre

| 09/09/2021 a les 14:30h

Band of Friends
Band of Friends | Xavier Mercadé
El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola del Vallès engega els motors de la XXX edició. Després d'haver-se hagut de celebrar l'any passat en un format reduït a causa de la pandèmia, el cicle ha optat enguany per recuperar el format original i programar més de vint concerts. Les actuacions, gratuïtes però amb reserva prèvia (disponibles a partir del 15 de setembre), tindran lloc en diferents espais emblemàtics de la ciutat vallesana entre l'1 i el 10 d'octubre. A més, el festival no vol només ancorar-se en el jazz, així que en els diversos concerts que ofereixen també s'hi podran descobrir estils més enllà del blues com el swing, el soul o el rock'n'roll.

L'amfiteatre Masia Serrapera acollirà un dels concerts inaugurals de la mà de la formació argentina Edgar Blues Trio (01/10); a més de les actuacions de la proposta conjunta entre saxofonista i pianista, R&R Pere Miró & Marc Ferrer Trio (02/10); Sergi Estella i la seva col·lecció d'instruments homemade (03/10); i el quartet del guitarrista Carlos Navarrete (08/10). 

La masia Can Fatjó serà l'escenari per on passarà el sevillà Kid Carlos; en la jornada inaugural, la banda de rock'n'roll de Vigo Zalomon Grass (02/10); el rockabilly de la formació de Myriam Swanson, Flamingo Tours (03/19); l'homenatge a Amadeu Casas, a càrrec de la seva filla Etxart (07/10); i la banda donostiarra Noa & The Helldrinkers (08/10). L'endemà, el dissabte 9, el bilbaí Gaby Jogeix i la banda cantàbrica Los Deltonos actuaran al mercat de Fontetes.

Per la seva banda, la masia Cordelles serà un dels espais que rebrà més actuacions. El nord-americà Doug MacLeod serà l'altre concert inaugural el dia 1, mentre que l'endemà, l'espai comptarà amb una doble sessió d'Errol Linton. També hi ha programats, en aquest mateix escenari, un doble passi d'Izo Fitztroy (03/10); Band of Friends (06/10); el grup londinenc 24Pesos (08/10) i l'endemà un dels plats forts del cicle, Samantha Martin & Delta Sugar, amb una doble sessió. L'últim dia, el diumenge 10, Mambo Jambo Arkestra serà el grup de cloenda de l'espai. 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, blues, Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.