Verkami

Miquel Pujadó encén el Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El músic terrassenc celebra 40 anys de carrera amb un nou disc, 'De foc i de vellut'

| 20/11/2021 a les 14:00h

Miquel Pujadó
Miquel Pujadó
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una nova proposta que es troba en plena campanya a Verkami: De foc i de vellut, el nou àlbum de Miquel Pujadó.

MIQUEL PUJADÓ
Amb més d'una vintena de discos a l'esquena des de 1982, el músic terrassenc Miquel Pujadó torna amb un nou disc que sortirà entre febrer i març de 2022 titulat De foc i vellut. Un disc amb què el músic intenta portar les possibilitats expressives de la cançó al límit amb catorze temes inèdits farcits d’ironia, tendresa, autoafirmació i també diversió. A més, l’àlbum inclourà també dues versions d’alguns dels clàssics de Pujadó: "Soc un peix de terra endins" i "A Terrassa hi ha una plaça".

Aquest àlbum apareix, amb la col·laboració d'artistes com Aina Sánchez (Dagoll Dagom), 40 anys després del debut de Pujadó, temps en què actuat al costat d'artistes com Michel Legrand, Georges Moustaki o Paco Ibañez tant pels Països Catalans com per França, Itàlia, Mèxic... I també ha escrit i compost textos i músiques originals per artistes com Dyango Guillermina Motta, entre altres.


Per poder assumir tot el cost d'aquest nou disc, el cantautor ha iniciat una campanya a Verkami per aconseguir microfinançament. Per a cada quantia contribuïda, l'artista recompensarà amb algun tipus d'obsequi, com ara el disc físic o una actuació privada, entre d'altres.
 
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Miquel Pujadó, verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.