Sona9

Engega una nova edició del Sona9

Fins al 15 de maig estarà obert el període d'inscripció per a la 22a edició del concurs Sona9 per a grups i cantants emergents

Aquest djous 17 de març es presenta l'edició amb una festa amb les actuacions de Reïna, i Dan Peralbo i El Comboi

El Sona9 està de festa

| 15/03/2022 a les 14:00h

Imatge il·lustrativa
Arriba, un any més, el concurs revulsiu per als joves músics amb ganes de donar a conèixer la seva proposta musical. El Sona9 obre avui mateix, i fins al 15 de maig, el període d'inscripcions per participar en aquesta nova edició del certamen. Aquest dijous 17 de març es presentarà l'edició amb una festa amb les actuacions dels guanyadors del concurs dels darrers dos anys: Reïna i Dan Peralbo i El Comboi.
 
El certamen se celebrarà entre el mes de juny i el de novembre i, a la fase preliminar, es faran sis concerts amb les 18 propostes seleccionades pel jurat. Quatre d'ells es faran a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm amb els grups escollits de Catalunya, un es farà al teatre Xesc Forteza de Palma amb tres formacions balears, i el darrer a La Salà de València amb tres propostes del País Valencià. Tot aquest ventall de concerts seran retransmesos en streaming a través dels webs del Sona9 i Enderrock.cat. En la fase semifinal es manté l’stage de producció de directe a la Casa de la Música de L’Hospitalet de Llobregat.
 
La final serà el dia 16 de novembre a la sala Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat i hi actuaran els 3 grups finalistes i Dan Peralbo i El Comboi, la banda que va guanyar l’edició anterior. Quant als premis als quals opten els concursants, segueixen la mateixa línia que en altres edicions, amb quatre guanyadors. El premi Verkami per Votació Popular, el Premi Cases de La Música -abans Premi Èxit- (per al tercer finalista), el Premi Joventut (per al segon finalista) i el Premi Sona9.

COM SÉ SI PUC PARTICIPAR-HI?
En aquest concurs es poden presentar les propostes de tots aquells grups o solistes que cantin en català i que no tinguin, actualment, cap contracte discogràfic. Per tal que sigui efectiva la inscripció, caldrà que tots els artistes completin el registre al web del Sona9, així com el seu perfil amb un mínim de tres cançons originals en català, a més d'una biografia i una fotografia. Com a criteri de selecció, el jurat tindrà especialment en compte l'originalitat i la qualitat de les propostes, a més del fet que siguin artistes emergents. Pots consultar totes les bases al web del concurs


El Sona9 està organitzat per Enderrock, TV3, Catalunya Ràdio-iCat i els departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya i compta amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport del Govern de les Illes Balears, Generalitat Valenciana – Institut Valencià de Cultura i fundació SGAE.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9 2022, Sona9, el comboi, Dan Peralbo, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.