Actualitat

Doctor Prats porta la festa 'Pel cantó bo'

La banda terrassenca publica el seu quart treball

Està ​«Massa bé» el nou tema de Doctor Prats

| 29/04/2022 a les 13:55h

Doctor Prats
Doctor Prats | Bernat Almirall
Doctor Prats ha publicat avui el seu quart disc, Pel cantó bo (Música Global, 2022).
Aquest nou àlbum, el primer sense Guillem Boltó (Stay Homas) al trombó, és un recull de dotze cançons festives que fusionen estils com el trap, la rumba i l’electrònica, entre altres. La banda farà la presentació del disc al festival Strenes –que arriba per primera vegada a Barcelona– el pròxim dijous 5 de maig a sala Razzmatazz a les 21 h.



Doctor Prats va agafar embranzida durant els seus inicis, publicant tres discos en quatre anys. En canvi, en aquests darrers quatre anys, des que es publiqués Venim de lluny (Música Global, 2018), la banda s'ha dedicat a cuinar a foc lent el nou treball, Pel cantó bo. I és clar, la pandèmia també hi ha tingut a veure, com reflexionen al tema “14 de març” -el dia en què, el 2020, es va declarar l’estat d’alarma a l’Estat espanyol-. 

En aquest context d'aturada, cal sumar-hi l’èxit de Guillem Boltó -trombonista, veu i setena peça de Doctor Prats- amb el trio del confinament  Stay Homas, que l'ha fet desvincular-se del projecte. Però no del tot, ja que apareix en tres cançons del treball: “Massa bé” –el senzill amb l'essència del disc anterior–, “Poc a poc” –el tema que fa de pont entre els dos últims treballs– i “Seguirem ballant” -amb la col·laboració de Stay Homas al complet-. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, doctor prats, guillem boltó, stay homas, disc, actualiat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.