festivals

La Ludwig Band és el Talent Gironí de l'Strenes

El festival ha anunciat avui el guanyador de la seva secció d'artistes emergents locals

Demà comencen els primers concerts a Barcelona del cicle

| 04/05/2022 a les 14:25h

La Ludwig Band
La Ludwig Band | Juan Miguel Morales
La Ludwig Band segueix recollint èxits. Després de guanyar el Premi Enderrock 2022 a millor disc de l’any amb La mateixa sort (The Indian Runners, 2021), la banda s’ha erigit com a guanyadora del Talent Gironí de l’Strenes. I és que el festival de Girona té una secció especial, apadrinada per la Fundació Valvi, per als artistes emergents locals. Enguany, també hi formaven part Tramma, Pol Bordas i Salazar.
 
Amb l’anunci del guanyador del Talent Gironí, l’Strenes ha tancat l’edició gironina d’enguany, amb més de 17.000 entrades venudes i 2.200 espectadors amb entrada lliure. Així mateix, han exhaurit -o quasi- les entrades per a 11 dels concerts: els de Jorge Drexler, Sergio Dalma, Els Pets, Els Catarres, Delafé y Las Flores Azules, Macao, Suu, Blaumut, Sau30, Ramon Mirabet i Brams.
 
L’Strenes, però, encara no ha acabat. Queda encara per començar el primer cicle de concerts que fa el festival a Barcelona. Demà, dijous 5 de maig, arrenca amb Doctor Prats a la sala Razzmatazz, a les 20:30 h, on la banda mostrarà Pel cantó bo (Música Global, 2022), i segueix el dimecres 18 de maig amb el concert de Tribade a l’Apolo. El festival es clourà definitivament el 21 de maig amb l’actuació de Magalí Sare al Petit Palau, per presentar el nou disc, Esponja (Microscopi, 2022).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Strenes, La Ludwig Band, Doctor Prats, Strenes 2022

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.