Estrenes

Canciones de Nadie té noves coses a explicar

Estrenem en exclusiva el senzill de la banda, «Si puges per ací»

| 16/06/2022 a les 13:20h

Canciones de Nadie
Canciones de Nadie
Canciones de Nadie és el projecte liderat per la cantautora alcoiana Laura Socaixina. El 2021, va publicar l'EP El gran estallido (autoeditat, 2021) i, enguany, torna ja amb novetats per ensenyar. Però, aquesta vegada Socaixina ho fa acompanyada d'una nova banda formada per Gerard Pàmies (guitarres i sintetitzadors), Alex Nevado (guitarres i sintetitzadors), Nico Pepi (baix) i David Carcelen (bateria). Avui, estrenem en primícia "I si puges per ací", que segons Socaixina és el senzill que "marca l'inici d'una nova etapa amb banda, amb què avancem l'EP Un poquito más alegre (Coopula, 2022), que presentarem al setembre".


"Si puges per ací" és en realitat una cançó que Socaixina es dedica a si mateixa per animar-se a continuar component nous temes. "Segur que ara tens coses noves per explicar", versa Socaixina, arrossegant la seva veu trencada i passada per una base conduïda pels sintetitzadors. El videoclip que acompanya aquesta peça ha estat dirigit per J. Manel Raigal i gravat i produït per Impro Produccions.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, David Carcelen, Nico Pepi, Alex Nevado, Laura Socaixina, Gerard Pàmies, Canciones de Nadie, actualitat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.