Concerts

'Els dies que vindran' de Joan Masdéu ja són aquí

El músic reusenc clourà la gira d'estiu del seu darrer disc aquest dissabte 8 d'octubre a la sala Sidecar de Barcelona

Joan Masdéu: «Cal ser conscient del que t’ha agradat a la vida i deixar-te portar»

| 03/10/2022 a les 18:30h

Joan Masdéu
Joan Masdéu | Juan Miguel Morales
El músic reusenc Joan Masdéu va publicar el març passat Els dies que vindran (Satélite K, 2022), un treball que reflecteix l’estat d’ànim vitalista i la passió pel pop d’un artista melòman. Després de l'estrena en directe a principis d'abril a Reus, i la presentació del disc per diferents indrets de Catalunya, el cantant culminarà la gira estival amb un concert aquest dissabte 8 d'octubre a la sala Sidecar a partir de les 21h. I nosaltres, des d'avui i fins al pròxim dijous 6 d'octubre, sortegem una entrada doble per poder-hi assistir.

 

Aquest concert, segons relata Masdéu, mantindrà tota l'essència del disc. "A l'hora de fer els concerts, el que fem és reproduir allò que ja vam gravar en directe al disc", reconeix. Els dies que vindran va ser concebut com un disc com els d'abans, gravat quasi íntegrament en directe i gairebé en una sola presa. "Vam fugir de la producció prèvia del disc i vam voler que la màgia sorgís a l'hora de gravar-lo, sense fer assajos prèviament. Aquesta és la gran singularitat del disc, que es diferencia de la majoria de treballs actuals, gravats per pistes", explica el músic.



Aquest concert a Barcelona arriba després de més d'una quinzena de concerts al llarg de la primavera i l'estiu, un fet força inusual per a ell: "Aquesta vegada no hem volgut fer el concert de presentació a Barcelona al principi de gira sinó al final. El primer concert sempre l'hem fet a casa, és a dir a Reus, i el segon acostumava a ser a Barcelona. En canvi, ara he optat per a fer-ho al revés: fer els concerts de l'estiu, girar per arreu de Catalunya i cloure la gira d'estiu a Barcelona. Trobo que té més sentit perquè hem pogut girar i rodar el disc i arribem amb els deures més fets", declara Masdéu.

Dins d'aquesta gira, Masdéu ja va tocar a Barcelona dins del Festival Pedralbes, però emfatitza que aquest nou concert no tindrà res a veure amb el que va oferir el juny als jardins del Palau Reial. "El concert de Pedralbes va ser una mica un tast, ja que va ser un directe acústic en duet. En canvi, el concert de presentació d'ara el farem amb tota la banda al complet", assegura.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concerts, Joan Masdéu, Sidecar

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.