actualitat

Els Surfing Sirles tornen a l'Apolo

La banda es retrobarà dalt l'escenari el 30 de desembre

El concert ha estat motivat per l'estrena del documental 'Material Sirles: Un septenni'

Concert d'homenatge a Uri Caballero

| 17/10/2022 a les 17:14h

Els Surfing Sirles
Els Surfing Sirles | Carles Rodríguez
Els Surfing Sirles tornaran a pujar a l’escenari de l’Apolo el 30 de desembre. La banda capitanejada pel cantant i poeta Martí Sales s’ajuntarà de nou, després de quasi 10 anys allunyats dels escenaris -amb excepció de la darrera retrobada del grup, el 2018-, d'ençà de la mort del guitarrista Uri Caballero. Per fer-ho, s'acompanyaran també de Mau Boada i Joan Colomo.
 
El retrobament de Sales, Xavi Garcia i Guille Caballero ha sorgit arran de la creació del documental Material Sirles: Un septenni, que recopila diversos àudios i vídeos entregistrats del grup entre el 2006 i el 2013. El film, realitzat per Lulu Martorell, s’estrenarà dilluns 31 d’octubre (19h) al Cinema Aribau, en el marc del festival In-Edit.
 

Així ho ha compartit el grup, a través del segell Bankrobber, a les xarxes: "Fa un any la Lulu, el Roger i el Martí es van tancar a triar i remenar vídeos, àudios i mandangues boniques del septenni 2006-2013 i van parir el documental Material Sirles. Com que va quedar maco, van tenir moltes ganes que tothom el veiés i ara s'estrena a l'Inèdit. Aprofitant l'avinentesa hem decidit fer un concert i celebrar-ho. Serà el 30 de desembre a l'Apolo. Ens fa molta il·lusió tornar a tocar aquelles cançons i encara ens en farà més si veniu a cantar-les amb nosaltres"
 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Els Surfing Sirles, concerts, Apolo, In-Edit

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.