Actualitat

Sílvia Pérez Cruz estrenarà el seu nou disc al Guitar Bcn 2023

Steve Hackett, Andrés Suárez, India Martínez i Leo Rizzi també s’afegeixen a la programació del festival

La nova edició s'inaugurarà el 27 de gener amb un concert al Palau de la Música

| 23/12/2022 a les 09:30h

Síliva Pérez Cruz
Síliva Pérez Cruz | José Irún
El festival Guitar Bcn 2023 segueix sumant propostes per al seu cartell i ara ha afegit 5 nous artistes en un cartell farcit de propostes per a tots els gustos: Sílvia Pérez Cruz, Steve HackettAndrés SuárezIndia Martínez i Leo Rizzi. Aquesta edició oferirà més d'una trentena de concerts en 12 sales diferents de la ciutat de Barcelona. 

L'artista de Palafurgell Sílvia Pérez Cruz es troba immersa en la preparació d'un nou treball discogràfic, que veurà la llum al 2023 i que, com sempre, arribarà acompanyat per un concepte escènic en sintonia. El presentarà en directe amb dos concerts al Teatre Tívoli els dies 24 i 25 de maig, en el marc del Guitar Bcn. 


D’altra banda, el guitarrista del grup GenesisSteve Hackett, arribarà al Teatre Coliseum el 29 de juny per estrenar Genesis Revisited - Foxtrot at Fifty + Hackett Highlights, la celebració dels 50 anys de l'àlbum Foxtrox (Charisma, 1972). Alhora, el cantautor Andrés Suárez també presentarà en directe el seu nou treball discogràfic, Canciones de vida y vuelta, el 17 de juny al Palau de la Música Catalana.



A més, Leo Rizzi exhibirà el seu pop més contemporani el 27 d'abril a la sala Luz de Gas mentre India Martínez portarà els ritmes llatins i ballables de Nuestro Mundo (Sony Music, 2022) al Sant Jordi Club el 29 de juny i tancarà el Guitar BCN 2023 juntament amb Steve Hackett. Per la seva banda, el festival s'inaugurarà el 27 de gener amb el concert de Pasión Vega al Palau de la Música.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sílvia Pérez Cruz, Guitar BCN 2023, Guitar BCN, Andrés Suárez, Steve Hackett, Leo Rizzi, India Martínez

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.