Festivals

El Talarn Music Experience apropa el rock al Prepirineu

El festival se celebra del 13 al 16 de juliol a Talarn

 Quimi Portet, Ilegales, Els Amics de les Arts, Xarim Aresté, Joan Dausà i Caïm Riba són els artistes programats

| 12/07/2023 a les 17:30h

Xarim Aresté, Els Amics de Les Arts, Caïm riba i Quimi Portet
Xarim Aresté, Els Amics de Les Arts, Caïm riba i Quimi Portet
Dijous engega la setena edició del Talarn Music Experience. Al llarg de quatre dies, la vora del pantà de Sant Antoni s'omplirà de propostes rockeres amb noms com els de Quimi Portet, Xarim Aresté, IlegalesJoan Dausà, Els Amics de les Arts i Caïm Riba

Demà el festival començarà amb el concert del cantautor de Sant Feliu de Llobregat Joan Dausà, que celebra deu anys als escenaris i actuarà per primer cop a Lo Quiosc de Talarn. El divendres, hi actuarà el trio Els Amics de les Arts, que presentarà el seu darrer disc, Allà on volia (Pistatxo Records, 2023). Abans, també hi serà Caïm Riba interpretant les cançons del seu nou disc El racó dels pensaments (RGB Suports, 2023), mentre que després amenitzarà la nit el discjòquei Viktor Ollé.

El dissabte tindrà com a gran plat fort la històrica banda de rock Ilegales, per presentar el disc La lucha por la vida (La Casa del Misterio / Warner, 2022), precedida d'una altra dosi de rock amb el flixanco Xarim Aresté. La nit acabarà amb el discjòquei Set de Virginie. Finalment, el diumenge 16, Quimi Portet (Los Burros, Los Rápidos i El Último de la Fila) serà l'encarregat de tancar la setena edició del Talarn Music Experience presentant-hi el seu primer disc en directe: Si plou ho farem al pavelló (Live in Cincinatti) (Fina Estampa, 2020).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Talarn Music experience, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.