Festivals

Sortegem 4 entrades dobles per a l'Acampada Jove

El festival politicomusical se celebra del 13 al 15 de juliol

The Tyets, Julieta, Lildami o Els Amics de les Arts són alguns dels artistes que hi actuaran

| 11/07/2023 a les 18:00h

Acampada Jove 2018
Acampada Jove 2018 | Xavier Mercadé
Amb el lema ‘Estima la música, combat el feixisme’, el festival organitzat pel Jovent republicà Acampada Jove arriba a la 26a edició, que tornarà a tenir l'activisme polític i la música en directe com els dos grans eixos. Enguany hi ha programats fins a 24 propostes, on sobresurten noms com els de The Tyets, Julieta, Lildami o Els Amics de les Arts. Si no tens entrada i hi vols anar, fins demà a les 15:30h, sortegem quatre entrades dobles!

La gran novetat musical d'enguany és el canvi de tendència en la programació. Si en els darrers anys, la programació del festival se centrava en la música de fusió combativa, enguany, el protagonisme l'encapçala el pop i la música urbana. Una bona prova d'aquest canvi de tendència es podrà veure el dijous dia 6, en què la majoria d'artistes actuaran amb bases programades. La tarda l'obriran a l'escenari petit de l'Espai República la banda gironina Oxigen, guanyadora del concurs Música Jove, la barcelonina Maio i una de les revelacions urbanes d'enguany, Mushka. A la nit, la música es traslladarà a l'escenari de l'Espai Independència, on actuaran la cantant barcelonina i exconcursants d'Eufòria Scorpio, el duet del moment The Tyets, el cantant terrassenc Lildami, la rapera sabadellenca Santa Salut, el duet sabadellenc Flashy Ice Cream i, finalment, tancarà la nit PD Candela.

L'endemà, la música arrencarà a l'Espai República amb la cantautora manresana i exMacedònia Sara Roy i el quintet de tecnorumba Habla de Mí en Presente. La nit seguirà a l'Espai Independència amb la banda lleidatana Sexenni, la cantant barcelonina Julieta, la formació d'Alzira La Fúmiga, el bandautor vallesà Triquell, el duet vallenc i guanyador del Sona9 2022 Figa Flawas, mentre el mesclador Lo Puto Cat acabarà la nit amb els millors remixos.
 

Xavi Sarrià en una edició passada de l'Acampada Jove Foto: Xavier Mercadé


El dissabte 15, Miquel del Roig i Cactus animaran la tarda mentre que a la nit serà el torn d'un històric del festival com el valencià Xavi Sarrià. També hi actuarà el trio Els Amics de Les Arts, la formació de Calafell Buhos, el grup de reggae d'Ontinyent Auxili, la rapera d'Aldaia JazzWoman. Posarà punt final a l'edició d'enguany el grup de versions Les que Faltaband.
 

Auxili a l'Acampada Jove 2022 Foto: Arxiu Acampada Jove

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Acampada Jove, sorteig

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.