Premis Enderrock

L'escena balear a debat a les Jornades Musicals dels VI Premis Enderrock de la Música Balear

Les Jornades Musicals continuen avui a Can Alcover de Palma com a espai de debat de l’escena balear

Es realitzaran dues taules sobre música i mitjans i polítiques públiques de promoció de la música

| 19/10/2023 a les 10:00h

Imatge il·lustrativa
La VI edició dels PREMIS ENDERROCK DE LA MÚSICA BALEAR tindrà lloc aquesta setmana amb diversos esdeveniments per celebrar la important evolució de l’escena musical balear. La gala de lliurament dels Premis Enderrock del públic i de la crítica als millors discos, cançons i directe de l’any, prevista per divendres 20 d’octubre al teatre Principal de Palma, culminarà després d’una setmana amb les Jornades Musicals que inclouran un taller i dues taules rodones, organitzades a Can Alcover de Palma.

Després del taller d'ahir de Joan Miquel Oliver sobre com fer una cançó avui les jornades continuen a Can Alcover amb dues taules sobre l’escena balear. La primera, a les 18 h durà el títol de “Música i mitjans, estat de la qüestió de la música balear” i hi participaran Maitane Moreno (IB3), Miguel Vera (Ràdio Mallorca / SER), Toni Jaume (de la revista S’Altra Música), Miquel Àngel Sancho (Produccions Blau) i el grup Negre, Premi Enderrock del Concurs Pop-Rock de Palma.

A partir de les 19 h serà el torn de la segona taula: Polítiques públiques de promoció de la música en la qual hi participaran Xavier Barceló (Institut d’Estudis Baleàrics), Lluís Gómez (director de SGAE a Catalunya i Balears), Àngel Pujol (director de l’empresa de management Manàngelment), Joan Contestí (festival Mobofest) i Ignasi Simó i Juan Amaro (Promomusic). Les dues taules rodones seran d’accés lliure a Can Alcover de Palma amb el suport de l’Obra Cultural Balear i l’Institut d’Estudis Baleàrics.

Divendres 20 d'octubre, a partir de les 21 h, tindrà lloc la gala d’entrega dels premis on
es desvetllarà la decisió de la votació popular de les onze categories de pop-rock, cançó,
folk, urbana, jazz i clàssica. A més, es lliuraran els sis Premis de la Crítica als millors discos balears de l’any, escollits per periodistes especialitzats, i s’atorgaran el Premi Enderrock d’Honor al grup Els Valldemossa; el Premi Enderrock a la Trajectòria a Joan Company, fundador i director de la Coral Universitat de les Illes Balears, i, el Premi Enderrock a la Personalitat per a Miquel Jaume, fundador del Grup Trui Espectacles.

La gala comptarà amb les actuacions d’O-Erra, Júlia ColomMaria HeinAmuletPèl de
Gall
Reïna i Negre. Enguany s’estrenaran com a presentadors de l’acte els populars actors i periodistes David Ordinas i Agnès Llobet.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock, Premis Enderrock de la Música Balear 2023, actualitat, Premis Enderrock de la Música Balear

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.