Festivals

Vetusta Morla, La Oreja de Van Gogh i Alidé Sans, entre els artistes del Magnífic Fest 2024

La tercera edició del Magnífic Fest se celebra del 14 al 16 de juny al recinte firal Les Firetes de Lleida

| 23/11/2023 a les 17:30h

Vetusta Morla, Alidé Sans, La Niña Paracaídas i La Oreja de Van Gogh
Vetusta Morla, Alidé Sans, La Niña Paracaídas i La Oreja de Van Gogh | Arxiu del festival
El Magnífic Fest celebrarà la seva tercera edició entre el 14 i el 16 de juny al recinte firal Les Firetes de Lleida. Entre els artistes programats, hi ha grans noms de l'àmbit estatal com Vetusta Morla, La Oreja de Van Gogh, Iván Ferreiro i La La Love You, i músics de l'escena catalana com la lleidatana La Niña Paracaídas i l'aranesa Alidé Sans.

El festival arrencarà el divendres 14 de juny amb el grup donostiarra La Oreja de Van Gogh i els seus grans èxits com "Rosas" o "La playa"; el grup madrileny de pop-punk La La Love You, que presentarà el seu darrer disc Blockbuster (Subterfuge Records, 2023); el cantant gallec Iván Ferreiro, que aterrarà a Lleida amb el seu novè disc en solitari Trinchera pop (Warner, 2023); la banda de rock alternatiu biscaïna Shinova i la cantant aranesa de música d'arrel Alidé Sans, que presentarà nou disc que publicarà a principis de 2024.

La música seguirà l'endemà amb un dels grans caps de cartell del festival: la banda madrilenya Vetusta Morla. També hi seran la formació barcelonina Elefantes; la cantant valenciana Jimena Amarillo, que s'ha convertit en l'últim any en una de les revelacions de l'indie estatal; el trio val·lisoletà Siloé; el grup de synthpop barceloní OBK, el projecte del barceloní David Menéndez, Boye, i l'artista emergent lleidatana La Niña Paracaídas, guanyadora del primer premi del 3r Concurs de bandes emergents de la Casa de la Música de Lleida, l'Alt Pirineu i Aran.

Per últim, el diumenge 16 de juny, el festival clourà la seva tercera edició amb la jornada dedicada a la música per a públic familiar 'Magnífic en família'. De moment, s'ha avançat l'actuació d'El Pot Petit, malgrat que l'organització destaca que pròximament es desvelaran més detalls sobre aquesta jornada per a tots els públics.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Magífic Fest, festivals, Vetusta Morla, La oreja de Van Gogh, Alidé Sans

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.