Actualitat

Adala actua avui a la llibreria Gigamesh, en el cicle LlibreSons

Guillem Simó oferirà una conversa-concert en acústic a les 19 h a la llibreria Gigamesh

Ós Bru i Remei de Ca la Fresca són els altres artistes que passaran pel LlibreSons d'enguany

| 13/12/2023 a les 11:30h

Adala
Adala | Arxiu de l'artista
La sisena edició del cicle LlibreSons mostrarà de nou la passió que senten els músics catalans per la literatura. El cicle combina les cançons en acústic i les recomanacions literàries dels artistes participants a vuit llibreries de Barcelona. En l'edició d'enguany ja han actuat Mar PujolCafè d'AlgerKarla amb KMontse Castellà i Sergi Carbonell. Avui a les 19h, Adala oferirà la seva actuació a la llibreria Gigamesh (Carrer Bailén, 8 - Barcelona). Les entrades pel LibreSons d'avui estan esgotades.

El barceloní Adala oferirà al LibreSons una mirada d'alguns dels llibres que més l'han influenciat. Les seves recomanacions literàries aniran des d’un clàssic de la ciència-ficció, Els desposseïts (Raig Verd Editorial, 2018) d’Ursula K. Le Guin, fins a Patas arriba: la escuela del mundo al revés (Editorial Siglo XXI, 1998) d'Eduardo Galeano, passant per La próxima revolución (La llevir-Virus editorial, 2019) de Murray Bookchin.

Darrere el nom d’Adala hi ha Guillem Simó, un personatge clau de l’escena de la música jamaicana a Barcelona i un dels sis artistes més escoltats en català el darrer any a la plataforma de streaming Spotify. En format acústic, a piano i veu, interpretarà alguns dels temes del seu darrer àlbum, Delta (Radi Solar, 2023), el disc més íntim del barceloní fins al moment, en què explora nous estils musicals. 


El cicle Llibresons està arribant al seu tram final. Aquest 19 de desembre a la llibreria La Conxita es podrà gaudir del concert-conversa d'Ós Bru, mentre que Remei de Ca la Fresca s'encarregaran de tancar l'edició d'enguany el 4 de gener a la llibreria Ona. Totes les invitacions pel LlibreSons ja estan disponibles. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Llibresons 2023, Llibresons, Adala

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.