Festivals

La Ludwig Band i Lluís Gavaldà & Joan Pau Chaves arriben a Andorra amb el SAM

La 3a edició del SAM se celebra a La Massana (Andorra) del 17 al 21 de gener, coincidint amb la festa de Sant Antoni

| 15/01/2024 a les 12:00h

La Ludwig Band
La Ludwig Band | Xavier Mercadé
Aquesta setmana, arrenca la 3a edició del festival SAM (Sant Antoni Música), el festival que omple de música la parròquia andorrana de la Massana durant el cap de setmana de Sant Antoni. En aquesta nova edició, els grans caps de cartell seran La Ludwig Band i Lluís Gavaldà & Joan-Pau Chaves i, a més, el certamen tindrà dues grans novetats. Per una banda, el festival s'allargarà de dos a quatre dies i arrencarà el 17 de gener, dia de Sant Antoni, i acabarà el dia 21. Per l'altra, també s'amplien el nombre d'escenaris: al Teatre de les Fontetes i la Minjadora del Sinquede, s'hi afegeix enguany el Planetari instal·lat a la plaça del poble.

El festival arrencarà a la tarda del dimecres 17 de gener amb la cantautora andorrana ESE -també coneguda com a Sara Núñez- que inaugurarà el festival al Planetari a les 19:30h. Una hora més tard, la reconeguda banda de folk-rock La Ludwig Band passaran pel Teatre de les Fontetes per a presentar el seu últim disc Gràcies per venir (The Indian Runners / Ceràmiques Guzmán, 2024), i a les 22:30h, serà el torn de l'andorrà Ladis Baró a la Minjadora del Sinquede.

Després d'un dijous de descans sense programació, el SAM continuarà el divendres amb la polifacètica violinista Mireia Clua (19:30h - Planetari), el pianista andorrà de jazz Enric Bartumeu, conegut artísticament com a Kic Barroc (20:30h - Teatre de les Fontetes), i finalment, la Minjadora del Sinquede acollirà una nit temàtica de rock dur i punk-rock titulada La nit + dura. La vetllada comptarà amb les actuacions d'Awake, In Eclipse i Un sábado Cualquiera.

El dissabte la programació seguirà farcida d'actuacions, com les de 4 Flags, que actuarà per primer cop en format acústic (18:30h, Minjadora del Sinquede); Joina (19:30h, Planetari); Lluís Gavaldà & Joan-Pau Chaves (21h, Teatre de les Fontetes); el semifinalista del Sona9 2023 Rokyo (22:30h, Minjadora del Sinquede), i el grup d'indie Speaker Cabinets (23:30, Minjadora).

El certamen clourà l'edició el dissabte 21 de gener amb dos concerts més. A les deu del matí, tindrà lloc la Matinal del Corals a la Minjadora del Sinquede i, finalment, a les 13h i al mateix espai, actuarà el duet andorrà Eugènia Correira i Helena Marsol.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, La Ludwig Band, lluís gavaldà, joan-pau chaves, festivals, SAM, SAM 2024, Andorra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.