Festivals

El Macroclima reuneix l'indie català amb Guillem Gisbert, Clara Peya i Ferran Palau

Els tres artistes compartiran cartell el divendres 26 de juliol, el primer dia del festival

El festival celebrarà la seva tercera edició a Camprodon

| 04/03/2024 a les 16:15h

El Macroclima en la seva edició de 2023
El Macroclima en la seva edició de 2023 | Jordi Galderic
El festival Macroclima ja prepara la seva tercera edició, prevista per al 26, 27 i 28 de juliol a Camprodon. De moment, ja hi ha confirmats els tres primers artistes: Guillem GisbertClara Peya i Ferran Palau, qui actuaran en el primer dia del festival.

Després de quinze anys ininterromputs al capdavant de Manel, el barceloní Guillem Gisbert debutarà a Camprodon en solitari amb el seu primer disc Balla la masurca! (Ceràmiques Guzmán, 2024). També hi serà un altre nom destacat com el de l'empordanesa Clara Peya, que presentarà el darrer treball Corsé (Vida Records, 2023), i el collbatoní Ferran Palau, que després d'un 2023 en silenci, reapareixerà al maig amb un nou treball sota el braç.

Tots tres artistes actuaran el divendres 26 de juliol, que promet ser una nit de referència de l'indie català. Tot i que encara no s'han confirmat altres noms per les jornades del 27 i 28 juliol, el Macroclima deixa clar que l'aposta de la seva programació és combinar "artistes de renom i propostes emergents plenes de futur".
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Macroclima, Guillem Gisbert, Clara Peya, Ferran Palau, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.