Festivals

El Floral concentra el talent femení amb Magalí Sare, OKDW, Maro i Christina Rosenvinge

El festival de música i arts híbrides tindrà lloc del 24 al 26 de maig a Vilassar de Mar i Vilassar de Dalt

| 06/03/2024 a les 15:30h

Magalí Sare
Magalí Sare | Juan Miguel Morales
El festival de músiques i arts híbrides Floral ha presentat la programació de la tercera edició. Del 24 al 26 de maig, Vilassar de Mar concentrarà el talent femení amb diverses músiques del país i internacionals com Magalí Sare, OKDW, Eva Fernández, Maro i Christina Rosenvinge i la coreògrafa Ariadna Peya. 

El festival engegarà el 24 de maig a la singular Torre del Nadal, a Vilassar de Mar, que acollirà els concerts de la vallesana Magalí Sare, la madrilenya Christina Rosenvinge i les discjòqueis vilassarenques Pussil de Asalto. L'endemà, l'activitat musical es traslladarà als Jardins del Parc de Can Rafart (Vilassar de Dalt) amb tres actuacions més. Primer, serà el torn de la saxofonista Eva Fernández en format de trio; la seguirà la reconeguda cantant portuguesa Maro, en el seu únic concert de la temporada d'estiu a Catalunya, i tancarà la nit el petardeig de DJ Fricandones. Finalment, la cantant de Cubelles OKDW posarà punt final al festival al Jardí de Can Sust (Vilassar de Mar) en horari de vermut.

Paral·lelament als concerts, el Floral també té previst altres activitats complementàries com un vermut electrònic el 18 de maig a la Fàbrica de Cal Garbat amb la DJ nord-americana Angela Blackburn. Al mateix espai, el 25 de maig, la coreògrafa Ariadna Peya presentarà un espectacle que combina diferents llenguatges escènics. La direcció del festival està coordinada per la cantant Judit Neddermann i el gestor cultural Martí Sancliment.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Floral, festivals, Magalí Sare, OKDW, MAro, Christina Rosenvinge

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.