Estrenes

Summer Ends s'estrena en valencià amb «Vaig a canviar»

Estrenem en primícia el videoclip de la versió que la banda castellonenca ha fet de Sum 41, «Vaig a canviar»

| 12/02/2024 a les 11:00h

Summer Ends al videoclip de «Vaig a canviar»
Summer Ends al videoclip de «Vaig a canviar»
Summer Ends va debutar l'any 2020 amb un àlbum íntegrament en anglès, Revolution (Records DK, 2020). Ara, però, la banda castellonenca ha publicat el nou senzill "Vaig a canviar", en què canten per primera vegada en la seva llengua materna i adapten al valencià "Walking Disaster" de Sum 41. Avui us presentem en exclusiva el videoclip del tema.


"Vaig a canviar" s'inicia amb unes guitarres nostàlgiques que van evolucionant cap al rock, plasmant així el "power-pop" característic de Summer Ends, i desdibuixant una mica el punk de "Walking Disaster" de Sum 41, però sense deixar enrere el toc juvenil i enèrgic que demana el tema.

La lletra parla d'un jove que fuig de casa dels seus pares perquè està cansat d'enfrontar-se als problemes familiars. Amb el temps, però, s'adona que la vida no és tan fàcil com semblava, i acaba tornant. Com la cançó original, "Vaig a canviar" és una declaració optimista d'una persona que s'esforça per reconciliar-se amb la seva infantesa, tot i que al principi no ho sembli. Aquesta idea es veu reflectida al videoclip, gravat i editat pels mateixos Summer Ends, que mostra els membres de la banda iniciant un viatge de fugida que acaba amb ells fent un concert. 
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Summer Ends, estrenes

COMENTARIS

Brutales

Anònim, 12/02/2024 a les 12:30

Aquest grup valencià sona molt bé, m'encanta el videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.