Estrenes

Andreu Peral expressa la dualitat del «Tot i res»

Estrenem en primícia el videoclip del nou senzill del cantant flixanco «Tot i res»

| 13/02/2024 a les 12:00h

Andreu Peral al videoclip de
Andreu Peral al videoclip de
El 2023, i després de formar part de diversos projectes -un d'ells el duet Lenand, semifinalistes de la 22a edició del Sona9-, el cantant, compositor i escriptor de Flix Andreu Peral va engegar la seva carrera en solitari. Amb la idea d’expressar les contradiccions de la societat en què vivim, ara presenta el nou tema "Tot i res", del qual avui estrenem el videoclip en primícia.


"Tot i res" parla, segons explica el cantant, "de la dualitat reencarnada en pensament repetitiu. Dels escassos punts en comú que troba la societat, dels extrems, d’opinions i desitjos oposats, del mal que ens genera i dels ponts que destruïm". Aquesta idea queda plasmada en un tema senzill i íntim, ambigu i intrigant, amb la veu d'Andreu Peral suaument acompanyada per una sèrie d'instruments electrònics i una guitarra.

La gravació i edició del videoclip ha anat a càrrec de Carnales Productions. La cançó ha estat gravada a El turonet, produïda pel mateix Andreu Peral amb ajuda Claudi Arimany —qui també n'ha fet la mescla—, i masteritzada a Eternal Midnight. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, andreu peral

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.