Estrenes

Juriol et fa costat amb «Tu fas»

Estrenem en primícia el nou senzill de la banda bagenca Juriol

| 15/02/2024 a les 12:30h

Juriol
Juriol
Juriol és un quartet de rock bagenc format liderat per la cantant, guitarrista i compositora Clara Oliveres, qui també forma part d'altres projectes musical de caire més pop com Coco o Adelyne. Juntament amb els instrumentistes Raquel Pizarro (guitarrista), Miki Santamaria (baix) i David González (bateria), la vocalista està treballant en un segon treball titulat Picar pedra (RGB Suports, 2024), que veurà la llum a la primavera. Avui, estrenem en exclusiva el primer avançament del disc, "Tu fas".


"Tu fas" vol ser un nou himne rocker en català carregat de potència i èpica. A través dels power chords plens de força de les guitarres, riffs precisos i un ritme de bateria que camina sense descans, Juriol signa un senzill enèrgic, i també enganxós gràcies a les línies melòdiques de la veu d'Oliveres. Els referents del grup s'emmarquen en diverses bandes de rock anglosaxones com Foo Fighters, Muse, Red Hot Chilli Peppers, Queen Kings of Leon. Malgrat que la cantant Clara Oliveres lamenta no haver pogut gaudir de més referents femenins en l'àmbit del rock, destaca que això no ha estat un impediment per a fer la música que l'apassiona i, a més, en català.

Temàticament, el tema parla de l'amor i l'admiració que cadascú sent cap a una persona que estima. "La cançó l'he escrit per la meva dona des d’un punt de vista molt personal i íntim, però evidentment és un tema universal que pot connectar amb moltes altres històries i relacions boniques d'amistat, de família, de llocs, etc.", relata Oliveres.

La cançó ha estat enregistrada i produïda als estudis de Can Pardaler amb el reconegut productor bagenc David Rosell. Aquest nou tema, així com tot el treball, pretén renovar el so de la banda respecte al disc debut T'he trobat (RGB Suports, 2021), amb una nova sonoritat més actual, però que alhora manté la potència i l'èpica que han caracteritzat les cançons de Juriol des dels inicis.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, juriol, estrenes, rock, Picar pedra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.