Festivals

The Tyets, Maria Jaume i La Ludwig Band són els primers noms d'Es Claustre

L'espai cultural ha presentat el primer avançament de la seva programació estival

| 20/02/2024 a les 16:30h

The Tyets en un concert recent
The Tyets en un concert recent | Alba Bouvier
L'espai cultural maonès Es Claustre ja fa 16 estius que programa música al Claustre del Convent del Carme. Enguany, ja s'han desvelat alguns dels primers noms, entre els quals hi ha The Tyets, Maria Jaume o La Ludwig Band, entre altres.

L'inici de la programació estival d'Es Claustre arrencarà el mes de juny amb tres concerts. El primer d'ells serà l'1 de juny amb el cantautor Pedro Pastor y Los Descalzos, que oferirà una de les darreres actuacions de Las Últimas Vueltas Tour. El seguirà el 7 de juny la banda valenciana Santero y Los Muchachos, i el dia 28 la formació madrilenya Club del Río, que presentarà el nou treball Todo alrededor (autoeditat, 2024). 

De cara al juliol, tan sols hi ha un concert confirmat: el de La Ludwig Band. L'autodenominat com al segon millor grup d'Espolla arribarà a Maó el 27 de juliol per a repassar extensament el darrer disc Gràcies per venir (The Indian Runners / Ceràmiques Guzmán, 2023). Finalment, el 15 d'agost Maria Jaume volarà de Mallorca a Menorca per a presentar el futur tercer treball, i el 23 d'agost, el famós duet mataroní The Tyets -que encapçala les nominacions als Premis Enderrock 2024- portaran el seu renovat directe al Claustre del Convent del Carme.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, The Tyets, Maria Jaume, La Ludwig band, Es Claustre, festivals, edrbalears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.