concerts

​Zoo, Queralt Lahoz, Las Karamba, Sara Socas i Said Muti participen en el concert solidari amb Palestina

Es tracta d’una iniciativa que té per nom ‘Cultura contra la barbàrie’, i que durà una desena d’actuacions el 25 de febrer a la Paral·lel 62

| 21/02/2024 a les 17:00h

Queralt Lahoz
Queralt Lahoz | Juan Miguel Morales
Aquest diumenge 25 de febrer, la sala barcelonina Paral·lel 62 acull el concert ‘Cultura contra la barbàrie’, on diversos artistes –així com organitzacions, i el públic– s’agrupa per “per denunciar el genocidi que pateix la població de Palestina”. Entre altres, hi participen Zoo, Queralt Lahoz, Las Karamba, Sara Socas i Said Muti, a més d’Alguer Miquel (Txarango), que presentarà l’acte amb Iván Prado (Pallasos en Rebeldía).
 
El concert se celebrarà a partir de les 19:30h, i comptarà amb la colomenca Queralt Lahoz i la seva fusió del flamenc i la urbana; un DJ set de la banda valenciana Zoo; o l’indie-rock del músic d’Amán (Jordània) Said Muti, d’origen palestinocanari. Així mateix, també hi seran la multiformació Las Karamba i la rapera Sara Socas, a més de Las Bajas Bajas Pasiones, Ana Brenes, Natalia Abu-Sharar, Rossina Castelli i Check Point Clown.
 
Tots els beneficis recaptats amb l’acte es destinaran a Gaza Stars Circus School i Pallasos en Rebeldía, que ja fa vint anys que treballen amb infants de la franja de Gaza. Totes dues organitzacions han estat coimpulsores de l’acte, al costat de Culturactiva, Propaganda pel Fet!, Say it Loud i Baowatt, i en col·laboració amb Prou Complicitat, la Comunitat Palestina de Catalunya, No Callarem i la Sala Paral·lel 62. A més de col·laborar-hi amb l’assistència i la compra de l’entrada per 13€, també s’hi poden fer aportacions per 6€.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concerts, actualitat, Zoo, Queralt Lahoz, Las Karamba, Sara Socas, Said Muti

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.