Estrenes

Lo Ramonet fa una oda a l'amor, «La musa i la raó»

Estrenem en primícia el nou senzill del projecte en solitari de Ramon Fernández

| 20/03/2024 a les 09:30h

Lo Ramonet
Lo Ramonet | Alex Soto
Lo Ramonet és el projecte artístic en solitari del músic Ramon Fernández. Després de debutar amb l'EP Res (Microscopi, 2018), el músic va reprendre l'activitat el 2024 amb el senzill "Tot de nou". Avui, estrenem en primícia el nou senzill "La musa i la raó", que s'acompanya d'un videoclip.


"La musa i la raó" és una història d'amor entre dues persones que entrellaça les vivències, els records i els moments passats per a mirar cap a un futur il·lusionant. Victòries i planys de més d'una dècada de relació serveixen per a recordar que l'altra persona és "la màgia quotidiana" i "el cau que més em sana".

Estilísticament, el tema s'emmarca en la cançó d'autor i té certes sonoritats mediterrànies gràcies als arpegis de la guitarra d'Arnau Berenguer. En la cançó també hi participen Oriol Garriga a les percussions, Oriol Casas a la bateria i les programacions, i Pep Pastor al baix. A més, ha estat produïda pel mateix bateria Oriol Casas, i preproduïda per Gerard Álvarez i Lo Ramonet.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Lo Ramonet

COMENTARIS

Ramonet

Pere, 20/03/2024 a les 21:06

Reconec que m'ha arribat, que m'ha fet sentir allò més preuat: la tendresa d'explicar allò que tant costa d'una manera que no ostenta cap reconeixement, que no està feta per agradar sinó per treure de dins allò mes preuat, allò més privat d'una manera senzilla i tendre, i publicar als quatre vents que l'amor sempre serà el motor de la humanitat, si més no, dels que així ho entenem

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.