Estrenes

MTINES reflexiona sobre el futur a «La vida davant»

Estrenem el videoclip del músic barceloní «La vida davant»

| 20/03/2024 a les 13:15h

MTINES al videoclip de «La vida davant»
MTINES al videoclip de «La vida davant» | Fotograma del videoclip
Després del seu pas pel grup Estramoni, el músic barceloní Marc Tinés va engegar el seu projecte en solitari rere el pseudònim MTINES. Ara fa un any, publicava el seu primer llarga durada, Els dies iguals (Montobello, 2023), un disc de pop metafísic que establia la seva sonoritat d'aquesta nova etapa. Avui, després d’uns mesos de silenci, el cantant estrena “La vida davant” i ens regala el videoclip en primícia. 


A “La vida davant”, el cantant reflexiona sobre el futur i explica com “sempre ens diuen que tenim tota la vida al davant i arriba un moment en què estàs vivint aquest davant i el futur ja no és un full en blanc”. El barceloní també inclou l’amor en el tema, i exposa com en el futur “estimar ja no és una passió desmesurada, sinó que és un seguit de compromisos amb la gent que estimes”. 

Per altra banda, amb aquest tema també busca narrar com la vida passa sense que ens n’adonem i que “tot canvia molt de pressa i és impossible quedar-se al mateix lloc”, per això, amb el temps, “has d'anar evolucionant i canviant”. Amb “La vida davant”, MTINES engega un nou capítol del seu projecte en solitari. Per fer-ho, el barceloní ha volgut modificar el seu so i crear noves textures al tema, incloent-hi guitarres acústiques. Tot això, però, sense perdre l’essència bedroom pop que el caracteritza.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Mtines, estrenes, la vida endavant, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.