Inauguració oficial de l'exposició del Canet Rock

Serà avui a partir de les 20 h a l'Antiga Fàbrica Damm

| 03/06/2014 a les 07:00h

Aquest vespre se celebrarà l'acte inaugural de l'exposició antològica Canet Rock 1975-2014 amb entrada gratuïta per a tots els assistents. També hi haurà l'actuació en directe del grup canetenc Filippo Landini i se sortejaran alguns abonaments per anar al festival.
Canet Rock Foto: Xavier Mercadé

Avui es farà la presentació oficial del Canet Rock (1975-2014) a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm a les 20 h, amb el grup canetenc Filippo Landini com a convidat especial. L'exposició es podrà visitar fins al 24 de juny i ha estat comissariada per Grup Enderrock i impulsada per Sun Music, promotora del nou festival Canet Rock 014 que tindrà lloc el dia 5 de juliol. L’eix central de la mostra és un recorregut a través de la col·lecció d’una seixantena de fotografies, la majoria inèdites, realitzada durant les quatre edicions del mític festival dels anys setanta. En les seves quatre edicions el mític festival ha reunit el més destacat de l'ona laietana i del rock psicodèlic i progressiu dels anys setanta. Aquesta exposició ha estat coordinada per Claudi Feliu i Rosa E. Massaguer, i ofereix una mirada retrospectiva a través de la música i les imatges que van marcar un esdeveniment històric. L'entrada és gratuïta i es podrà visitar fins al 24 de juny, de dilluns a divendres de 17 a 21 h, i els dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.
Per a més informació sobre la mostra, podeu entrar en aquest article d'EDR on s'expliquen tots els detalls de la llarga trajectòria del Canet Rock.
Arxivat a: Enderrock