Jornades per la Llibertat i la Dignitat

Els dies 11, 12 i 13 de juliol se celebra la quarta edició del festival

| 01/07/2014 a les 07:00h

Girona torna a acollir els dies 11, 12 i 13 de juliol les Jornades Catalunya Llibertat i Dignitat organitzades pel diari El Punt Avui. A la celebració hi haurà representades totes les arts: Cesk Freixas, Pepet i marieta i Blaumut encapçalen el cartell per la part musical.


Les Jornades "refermen el nostre compromís amb el dret a decidir del poble català i contra l’exclusió social", expliquen els organitzadors. La quarta edició pretén unir, en un ambient reivindicatiu i festiu, un conjunt d'arts que representin la identitat de la cultura catalana. Aquest any la cita durarà tot un cap de setmana.
El Va parir tour, l'espectacle estrella de Ràdio Flaixbac, serà l'encarregat d'engegar la jornada de divendres. La sessió musical continuarà amb dos punxadiscos, que serviran com a tast abans de dissabte, el dia de la celebració forta. El 12 de juliol les actuacions s'iniciaran amb un flashmob a càrrec de Pepet i Marieta, una original proposta que anirà seguida de Cesk Freixas, Blaumut, Brams, Sak Noel i Flaix FM. Durant tot el dia se celebrarà també al mateix espai l’Enderrock Joves Promeses, una àmplia mostra dels grups emergents catalans. Des de les 12 h hi actuaran nous artistes de l'escena local com Els Navegants, Minova, Empty Cage o l'empordanenc Ian Sala.
Més enllà de la música, literatura, cinema, teatre, esport, gastronomia, cultura popular i política també hi tindran representació; el passeig de la Devesa inclourà un ampli espai destinat a les parades dels productes catalans i a una fira de degustació. A més a més, seixanta autors catalans que acaben de publicar obres sobre el tricentenari del 1714 signaran llibres a l’Auditori de Girona durant les jornades, i també es durà a terme un cicle de cinema de processos per la independència. La llista completa de les activitats que se celebraran durant aquests dies es pot consultar al lloc web de les Jornades.
Arxivat a: Enderrock