La música catalana arriba a Nova York

Mishima, Txarango i Headbirds actuaran diumenge al Central Park dins el SummerStage Festival

| 16/07/2014 a les 15:00h

Sota el nom de Catalan Sounds on Tour, el festival SummerStage ha programat el proper diumenge 20 de juliol una tarda de concerts a la catalana. 
 Mishima Foto: Noemí Elias

L'Institut Ramon Llull (IRL), organisme públic encarregat de promoure la llengua i cultura catalana a l'exterior, ha col·laborat amb l'organització del SummerStage Festival per tal de portar Mishima, Txarango i Headbirds a la cita nord-americana. El cicle de concerts és gratuït i normalment té una afluència d'unes 5.000 persones diària al bell mig de Manhattan.
A les 15 h Headbirds oferirà una sessió d'electrònica, i Mishima agafarà el relleu amb les cançons del seu darrer disc, enregistrat a França, L'ànsia que cura (TRIS/Warner, 2014). El dijei barceloní tornarà a pujar a l'escenari, i Txarango s'encarregaran de tancar el Catalan Sounds on Tour amb els somnis i esperança que respira el seu segon disc, Som Riu (DiscMedi, 2014).
El SummerStage Festival és una proposta de concerts gratuïts que té lloc al llarg de l'estiu als diferents parcs de la ciutat, però gran part de la programació es concentra al Central Park. Aquest any és la primera vegada que s'hi convida una formació catalana, després que l'IRL va convidar la directora artística del festival, Erika Elliott, al Mercat de Música Viva de Vic i a la Fira de Tàrrega perquè conegués l'oferta artística de casa nostra.  

Arxivat a: Enderrock