Gloria Gaynor, Rosario i Els Amics de les Arts porten el pop a Peralada

El festival finalitzarà el 16 d'agost

| 11/08/2014 a les 07:00h

Si bé la programació del Festival Castell de Peralada atorga un paper preponderant a l'òpera, en els darrers anys s'ha anat ampliant el camp estilístic, i ha donat espai en moltes nits al Castell a una gran varietat de propostes. Gloria Gaynor, Rosario i Els Amics de les Arts actuen la darrera setmana del festival.
Els Amics de les Arts Foto: Juan Miguel Morales
La cita de Peralada és un esdeveniment que entén la cultura de manera oberta i transversal. Al Castell s'hi celebraran actuacions majoritàriament operístiques, però també hi haurà espai per a altres disciplines artístiques de sòlida tradició com ara el jazz, el ball flamenc, les anomenades músiques del món i fins i tot la música popular.
La deessa del soul i la música dance Gloria Gaynor pujarà a l'escenari l'11 d'agost per delectar el públic amb la seva bateria de clàssics. Des de l'himne generacional que és "I Will Survive" fins a "Subtitute" o "I Am What I Am" sonaran a la localitat gironina. Dos dies més tard, el 13 d'agost, serà el torn de Rosario. La petita dels Flores torna a Peralada després de la seva actuació l’edició del 25è aniversari del Festival, i ho fa per presentar el seu darrer disc. Tancaran el festival el 16 d'agost Els Amics de les Arts en un concert que forma part de la sonada gira estiuenca de presentació de Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (DiscMedi, 2014).
Arxivat a: Enderrock