Setmana eclèctica a Enderrock TV

Folk, pop, funk, cançó d'autor i cant coral aquesta setmana a L'Illa de Robinson

| 13/10/2014 a les 15:00h

Els ritmes folk d'Ebri Knight, la música pop d'Inspira, la cançó d'autor amb la veu i guitarra de Jordi Calvet, a més dels ritmes més ballables amb Marina BBFace & The Beatroots i el gòspel de Tons i Sons són els protagonistes de la setmana d'Enderrock TV, de dilluns a divendres a les 22.45 h.
Ebri Knight Foto: Xavier Mercadé

Jordi Calvet
encapçala la setmana musical: el cantautor ens interpretarà "Sistemes nebulosos", un tema nou basat en un fragment de Pagèsiques (Edicions 62,2011) de Perejaume. És una de les darreres composicions del barceloní, que compagina la seva faceta en solitari amb la formació El Pastor Elèctric , amb qui prepara el llançament d'un nou disc d'aires jazz-funk per als propers mesos.
Dimarts 14 d'octubre serà el torn d' Inspira : el líder de la banda, Jordi Lanuza, passarà per Enderrock TV per parlar del final de gira del seu tercer disc,  Amunt! (Amniòtic Records, 2013). La banda ja prepara un nou treball, i acomiadarà el darrer amb tres concerts: el 17 d'octubre a la sala Clap de Mataró, el 24 a El Cau de Tarragona i el 8 de novembre a la sala Foyer del Liceu de Barcelona dins el cicle Músiques Tranquil·les.



Dimecres serà el torn dels maresmencs Ebri Knight : la banda tancarà la gira Temps de sega el proper 8 de novembre a la sala Music Hall de Barcelona. Tot i això, dins el Circuit Folc  oferiran alguns concerts en acústic mentre preparen un nou disc, que publicaran l'any que ve. La música negra serà protagonista del plató dijous a la nit amb Marina BBFace & The Beatroots , que interpretaran la cançó "Makes Me Feel Better", del seu primer EP,  Time to Begin (LRC Records, 2014). I la setmana es tancarà amb els egarencs Tons i Sons per presentar les cançons del seu nou disc,  Rockspel (Picap, 2014). No és una coral convencional: el seu repertori inclou des de cants espirituals negres i gòspel fins a versions de bandes com The Beatles o U2 .

Arxivat a: Enderrock