estrena

Estrenem «Sagrat» de Bonestorm, un manifest hardcore a parlar des de l’estómac

El trio vigatà avança el segon tema del que serà el seu segon i últim disc

“El discurs del disc és incoherent, però sense voler s’acaba construint un tot tridimensional”

| 11/05/2017 a les 15:23h

Bonestorm són Francesc Garcia, Arnau Vila i Albert Fernández
Bonestorm són Francesc Garcia, Arnau Vila i Albert Fernández | Pere G. Ejby
Avui és un bon dia perquè una tempesta d’ossos et caigui a sobre i t’esquerdi prou el cap com perquè t'hi entrin més vius els rajos de llum. Avui és un bon dia perquè el trio vigatà Bonestorm estreni el segon avançament del disc pòstum que sortirà el proper 17 de maig. “Sagrat” és un minut i mig de vitamina contra l’autocomplaença d’aquells que parlen i escriuen només pel gust d'escoltar-se.



Francesc Garcia, guitarrista i lletrista de la banda, defensa “agafar les coses amb la seva gravetat i sentir respecte pel privilegi d'expressar-se”. A l’hora d’elaborar els versos de les vuit cançons que formen el nou disc, Garcia explica que deixa que surtin, “han de ser sagrats, però no gaire pensats, has de deixar que surtin de l’estómac encara que facin mal”. 

“Sagrat” obre un disc que supera per poc els 15 minuts, de hardcore desenfrenat en català, excepte a “Horse Riding Girl”, on canten en anglès. El canvi d’idioma i el discurs “incoherent” del disc no preocupa la banda. Tal com diu Garcia,”que hi hagi bromes dolentes mesclades amb missatges molt suïcides acaba fent que sense voler s’acabi construint un tot tridimensional”. 

Bonestorm no volen ser només “una reproducció del que es feia als noranta als Estats Units”, volen tenir esperit propi, i això s’aconsegueix “amb les lletres i amb el no saber tocar tan personal de cada membre de la banda”. Per veure’ls en directe presentant disc, el dia 26 tenen programat un concert amb grups amics, que es pot consultar a la seva pàgina de Facebook. A l’estiu s'autoeditaran cintes de casset on recopilaran les seves dues referències, i a partir del setembre tenen previst deixar de tocar. 

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, cançó, Sagrat, estrena, Bonestorm

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.