estrenes

El rock electrònic d'Elefant Dolent es presenta amb «Menteix-me»

El quartet s'estrenarà el proper 4 de maig a la sala New Underground de Barcelona

| 20/04/2018 a les 13:42h

Elefant Dolent
Elefant Dolent | Arxiu grup
Elefant Dolent trepitja fort. Fa tot just un any que la banda es va formar i aviat enllestiran el primer disc. Des d'Enderrock estrenem la primera cançó del grup que es pot escoltar, "Menteix-me".


Aquest debut electrònic ens parla de l'existència humana i de com l'amor pot salvar-nos. Elefant Dolent explica que la cançó també plasma la manera com "la medicina i les xarxes socials ens porten a sentir-nos poc humans" i de com en la societat actual "crear música i sentir-la és una anomalia".
 
Aquest quartet va néixer amb l'objectiu de crear una música que també es pogués explicar en imatges, per això els mateixos membres de la banda s'han volgut encarregar del disseny del primer videoclip. Una de les seves pretecions, tal com explica el multiinstrumentista WonderMike, és que qui escolti les seves cançons tingui "una experiència immersiva en què el paper del músic quedi en un segon pla i el públic sigui qui vegi i senti la cançó". 

Format per Simón Vilar (baix), Ricard Monné (bateria), Rosemary B (veu) i WonderMike (guitarra, sintetitzadors i sàmplers), aquest grup té predilecció per la figura de l'elefant perquè el veuen com un animal molt relacionat amb l'amor i amb els sentiments primitius de la infància. La seva proposta voreja els límits de rock electrònic, experimentant amb el hip-hop i el jazz. La data de presentació del seu primer treball discogràfic serà el 4 de maig a la sala New Underground de Barcelona.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Elefant Dolent, Menteix-me, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.