estrena

Xavi Lloses busca la «Santa innocència»

Estrenem la nova cançó del pianista, on col·labora amb el Quartet Brossa

El seu proper disc de música contemporània sortirà el 7 de setembre

| 17/07/2018 a les 14:00h

Xavi Lloses
Xavi Lloses | Mònica Pallí
L'experimentació i el risc sempre han acompanyat els projectes del lleidatà Xavi Lloses, i el seu últim disc no en serà una excepció. Aquest setembre el pianista presentarà Els benaurats (Hidden Track, 2018), disc del qual avui estrenem el primer avançament: ja pots escoltar "Santa innocència".

Investigant els punts de conjunció entre la música, l'art sonor i l'acció performativa, en aquest disc el músic busca mantenir un sentiment pressumptament intacte, com és la innocència, davant un món inconscient i miop que l'amenaça. A la cançó que estrenem Lloses s'acompanya de les cordes del Quartet Brossa, que afegeixen un contrapès al lirisme de les melodies del piano de textures contemporànies.

La idea primigènia de l'àlbum que tenia al cap Xavi Lloses era remoure les ànimes a través del retorn a lo essencial en la identificació dels propis paisatges físics i emocionals. La innocència és una de les qualitats més valuoses dels humans, que un cop perduda o corrompuda és difícil de recuperar, tot i que puguem passar la resta de la vida intentant recobrar-la.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Santa inocència, Quartet Brossa, Xavi Lloses, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.