Actualitat

Perpinyà, la ciutat solidària

La capital del Rosselló acull diverses exposicions sobre els fets del darrer any a Catalunya

Es preparen dos concerts en suport als presos i exiliats polítics

| 31/08/2018 a les 17:00h

Pascal Comelade
Pascal Comelade | Juan Miguel Morales
Avui a les 18.30 h s’inaugura a la Casa de la Catalanitat de Perpinyà (plaça de Josep Sebastià Pons) l’exposició "55 urnes per la llibertat". La mostra, que ha estat comissariada per Fina Duran Riu i Esteve Sabench, es podrà veure fins al proper 25 de setembre. La inauguració d’aquest vespre anirà a càrrec de la presidenta del Departament dels Pirineus Orientals, Hermeline Malherbe, i hi actuaran Pascal Comelade i Pere Figueres.

No és l’unica exposició que hi ha a Perpinyà dedicada a la política catalana dels darrers mesos. Diversos espais de la capital rossellonesa també acolliran un seguit de mostres denominades globalment 155 fotografies per la llibertat, i uns altres espais mostraran altres exposicions aixoplugades sota el paraigua Visca per la llibertat.

Aquesta és la resposta que la societat civil rossellonesa ha donat a l’absència de cap exposició sobre els fets de l’1 d’octubre al programa oficial del festival internacional de fotoperiodisme Visa pour l’image.

Les exposicions de Visca per la llibertat estan organitzades pel col·lectiu Angelets de la Terra, el mateix que té previstos dos concerts en solidaritat amb els presos i exiliats polítics, el primer el 22 de setembre al Llac del Soler (amb Strombers, VerdCel, Marta Rius i Corrandes Són Corrandes, entre altres) i el segon el 13 d’octubre a Pesillà de la Ribera (amb Gerard Jacquet, Pere Figueres, Muriel PerpignaLlamp te Frigui i més).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Perpinyà, Pascal Comelade, Pere Figueres, Llamp te Frigui, Catalunya Nord, Muriel Perpigna, Marta Rius, VerdCel, Corrandes són corrandes, Strombers, Gerard Jacquet, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.