Videoclip

La combinació estel·lar de Stinus & Vidal feta videoclip

Estrenem el videoclip de "Canvis", la cançó que posa nom al primer disc de StinusVidal

El primer concert de presentació serà a la [2] de l'Apolo el 20 de desembre

| 13/12/2018 a les 17:00h

La relació entre Jaime Stinus i Xavi Vidal venia de lluny, els dos músics es coneixien des dels anys noranta i semblava que el cuquet de fer música junts els coïa per dins. Una recent retrobada va desembocar en l'edició del primer disc de StinusVidal, Canvis (Satélite K, 2018). Avui, estrenem el primer videoclip que presenta la banda, el de la cançó que dona nom a l'àlbum.


Aquests dos amics es van trobar per primera vegada quan Stinus es va convertir en el productor d'alguns dels discos que Vidal publicava amb la banda La Gran Avenutra o amb el seu projecte en solitari XVB. Per la seva banda, Jaime Stinus també se'l pot relacionar fàcilment amb bandes com Brakaman La Orquesta Mondragón, i a més com a productor també ha col·laborat amb noms com Los Rebeldes, Dani Nel·lo, Bunbury, Calamaro o Loquillo.

Sense fer ni un pas enrere i des de la maduresa artística, el que volen amb StinusVidal és proposar-nos un principi, un canvi. Des de l'atzar fins a la premeditació per arribar a la bellesa sonora i plàstica sense fissures, presenten un missatge clàssic que segueix sent actual, contemporani, mitjançant onze cançons trepidants que emocionen i traspassen la pell. El primer concert de presentació serà el proper 20 de desembre a la sala [2] de l'Apolo.
 

StinusVidal. Foto: Sergi Paramès

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, StinusVidal, videoclip, estrenes, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.