Actualitat

El Museu de la Música acollirà el cicle «Lletra i música»

El cicle oferirà quatre converses literàries amb poetes i artistes convidats com ara Quico Pi de la Serra, Roba Estesa i Roger Mas

El Festival de Música i Lletra 2019, un cant a la diferència

| 25/03/2019 a les 13:30h

Quico Pi de la Serra
Quico Pi de la Serra | Xavier Mercadé
El cicle Lletra i música. Cançó: pedra, paper i tisores, que acollirà el Museu de la Música de Barcelona, tindrà lloc els dies 28 de març i 4, 11 i 25 d'abril a les 18.30 h. En cadascuna d'aquestes quatre converses que conduirà el doctor en musicologia Josep Pujol, els artistes, experts i poetes convidats parlaran de la poesia cantada i reflexionaran sobre la censura d'aquesta. 

A la primera de les quatre sessions, sota el nom de Tisores: la cançó i la censura, hi assistiran Quico Pi de la Serra i la historiadora i etnomusicòloga Maria Salicrú-Maltas, que conversaran sobre els problemes de llibertat d'expressió amb els quals s'ha trobat Pi de la Serra al llarg de la seva carrera, mostrant-ne alguns casos.

El dijous següent, el cantautor Roger Mas reflexionarà sobre reutilitzar, recercar i transgredir en la tradició literària i musical dins la xerrada Paper: la cançó i la tradició literària. A la tercera conversa de cicle, Pedra: la cançó com a lluita, passarà pel Museu de la Música el grup Roba Estesa, que parlarà de la cançó com a arma de reivindicació social. Finalment, a l'última conversa, que portarà per nom Els poetamúsics, podrem sentir als poetes Jaume Coll Mariné, Maria Cabrera i Josep Pedrals, que tenen versions cantades dels seus poemes. 

Si no us voleu perdre les quatre xerrades d'aquest cicle que combina música i literatura en versió poètica ja podeu aconseguir, de manera gratuïta, les vostres invitacions a [reservesmuseu a auditori.cat].
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, xerrades, Museu de la Música, Quico Pi de la Serra, paper i tisores, Roba Estesa, actualitat, Josep Pujol, Maria Salicrú-Maltas, Maria Cabrera, Jaume Coll Mariné, Roger Mas, Josep Pedrals, Lletra i música. Cançó: pedra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.