Actualitat

Montse Castellà acompanyarà Joan Baez en els concerts a Catalunya

La cantautora ebrenca se suma a Mario Muñoz com a convidada especial en els recitals de Baez

Joan Baez s'acompanyarà de Mario Muñoz als concerts a Catalunya

| 19/07/2019 a les 15:00h

Montse Castellà a l'Enderrock Sona
Montse Castellà a l'Enderrock Sona | Xavier Mercadé
Després de confirmar que el músic Mario Muñoz acompanyaria Baez en els concerts a Catalunya, la cantautora ebrenca Montse Castellà se suma a l'elenc de col·laboradors i també interpretarà alguns temes en els dos recitals que la cantant estatunidenca farà a territori català. Els dos concerts seran a Sitges (25 de juliol al festival Jardins Terramar) i a Sant Feliu de Guíxols (27 de juliol al festival Porta Ferrada). La cantautora novaiorquesa també actuarà a Perpinyà el dia 22 de juliol juntament amb Balbino.

La col·laboració entre cantautores s'ha forjat mitjançant el mateix Mario Muñoz, que ha servit com a nexe entre les dues artistes. La música de Castellà beu clarament de la influència de noms consagrats com Baez; per l'ebrenca, és una gran fita poder acompanyar aquest mite de la cançó d'autor i de protesta abans no deixi els escenaris. Cal recordar que la gira que Baez està fent actualment serà l'última, i ens topem amb la sort que dos dels recitals que s'hi inclouen, seran a Catalunya. En els concerts d'aquí, Baez, a més de Castellà i Muñoz, també reunirà a l'escenari una banda amb més noms com Bea Talegón (piano), Carlos Sánchez (guitarra acústica), Leo Pascual (guitarra elèctrica) i Eva Kaué (veu).

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Festival Jardins Terramar, actualitat, Montse Castellà, Mario Muñoz, Festival Porta Ferrada, Joan Baez

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.