estrenes

Maravint, música sense processar

Estrenem "La pols i l'aire", la primera mostra del nou àlbum del grup que veurà la llum aquesta setmana

| 17/02/2020 a les 12:00h

Maravint
Maravint | Arxiu de l'artista
Aquí ara (Microscopi, 2020) serà el nou EP de Maravint. La formació barcelonina aterrava a les semifinals del Sona9 fa tot just un parell d'anys en forma de duet, amb les cançons del disc debut El color de l'aigua (Microscopi, 2017). Ara, però, el projecte agafa nova direcció i comença a fer trajecte en solitari. Joana Campo, la compositora, presenta els primers cinc temes d'aquest nou rumb sota un EP de música "acabada de sortir del forn, sense més ornaments". 

El minimalisme, la solitud i l'exploració de racons de l'ànima en diferents temps, són els ingredients essencials del nou conjunt de cançons de la banda. "Les lletres donen ales a la imaginació de qui les escolta, i les melodies personals i melancòliques ens transporten a l'univers del grup", expliquen. Podem veure'n la primera mostra aquí i ara.


"La pols i l'aire" és el primer videoclip que descobreix el nou treball de Maravint. Un audiovisual fet de forma artesana i natural, com les pròpies cançons. En aquest cas, el granet de creativitat el posa Ramon Porta, que ha agafat un rodet en blanc i negre que feia tres anys que era reservat a la nevera i, un cop revelat a Holanda, l'ha convertit en un vídeo d'estètica original que vesteix a mida el senzill de Joana Campo. Aquesta i la resta de cançons que conformen Aquí ara, es podran sentir en directe el 21 de febrer a La Casa dels Contes de Barcelona.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Joana Campo, La pols i l'aire, estrenes, Maravint, Aquí ara

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.