'Espècies per catalogar' ja té portada

Els Amics de les Arts han fet públics els títols de les 12 noves cançons

| 20/01/2012 a les 09:45h

Una fotografia del Cap de Creus feta per Ibai Acevedo ha estat l'escollida per il·lustrar la portada d'Espècies per catalogar (DiscMedi, 2012), el nou disc d'Els Amics que arribarà a les botigues el proper 14 de febrer (tot i que el 23 de gener ja es podrà encarregar a iTunes). La primera pista d'un nou disc encapçalat per un tal "Monsieur Cousteau".


La cançó "Monsieur Costeau" es podrà sentir a partir del 24 de gener per començar a escalfar l'ambient: segueix el compte enrere per a la publicació d'Espècies per catalogar (2012), l'esperat nou disc del quartet Els Amics de les Arts. Avui, a través del seu blog, també han fet públics els títols de les 12 les cançons del disc:

1) L’affaire Sofia
2) L’home que dobla en Bruce Willis
3) Monsieur Cousteau
4) Els ocells
5) Louisiana o els camps de cotó
6) Carnaval
7) A aquestes alçades de la pel·lícula
8 ) Ciència-ficció
9) Miracles
10) L’arquitecte
11) El matrimoni Arnolfini
12) Tots els homes d’Escòcia 

A l'estudi
Els Amics són els protagonistes de la secció A l'estudi del número de gener de la revista Enderrock, un article on s'explica el procés de gravació d'aquest nou disc i es mostren algunes pinzellades sobre com han gestat les noves cançons: des de les primeres estades creatives a Gósol fins als estudis Rosazul de Barcelona, passant pels 44.1 de Girona. Un article on es pot descobrir com sonarà aquest nou treball.

Arxivat a: Enderrock