Tot l'amor de Quimi Portet

Estrenem en exclusiva a Enderrock.cat el primer videoclip del seu nou disc

| 28/02/2012 a les 00:01h

Diu Quimi Portet que la cançó "Oh My Love" té fusta per ser un gran hit. Possiblement per aquesta raó és el tema dóna títol al seu nou disc, que arribarà a les botigues el proper dimarts 13 de març. Per anar fent boca, avui a Enderrock.cat estrenem el primer videoclip d'aquesta nova remesa de cançons...


"Oh My Love" és el tema que titularà el nou disc de Quimi Portet, una cançó que canta a l'amor, i on hi assegura que 'l'estiu pot ser tan trist com les seves cançons'. Amb el seu punt irònic també canta frases memorables com 'penso en Voltaire i en Gipsy Kings, dec ser un intel·lectual' o 'l'amor és l'anarquia que triomfa per uns breus instants'.
A Oh My Love (Música Global / Quisso Records, 2012) hi podrem sentir les col·laboracions d'Albert Pla o Adrià Puntí: "Em fa molt de riure. Un tio de 54 anys que posi el títol Oh My Love, ho trobo tan pueril... És divertit. No hi ha mai cap argument darrere els meus títols. I si encara faig discos és perquè continuo divertint-me molt fent-ne". Es diverteix fent discos i també fent clips, peces casolanes com aquesta:



Podeu llegir més informació sobre el nou disc d'en Quimi aquí.
Arxivat a: Enderrock