S'engega el V Concurs Sons de la Mediterrània

Els grups ja poden registrar-se al nou web del concurs

| 15/03/2012 a les 15:00h

El certamen, convocat per la Fira Mediterrània, el Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock, està obert als grups o solistes que presentin propostes de folk i música d’arrel de la Mediterrània, en català o bé instrumentals, i cal registrar un mínim de quatre peces, originals o versions, al web www.concurssons.cat. La recepció de propostes es tancarà el 31 de maig.

Com a criteris de selecció es prioritzarà les propostes que afavoreixin la renovació de les músiques d’arrel de la Mediterrània, especialment les que provinguin d’artistes emergents.
El jurat del V Concurs Sons està integrat per membres de la revista Sons de la Mediterrània, el Centre Artesà Tradicionàrius, la Fira Mediterrània de Manresa, el Festacarrer d’Ondara, iCat fm i el programa La Sonora (TVC).
De totes les propostes rebudes, n’escolliran quatre, que passaran a la final. Aquesta consistirà en l’actuació en directe a la Fira Mediterrània de Manresa 2012. Les formacions participants a la final apareixeran al catàleg professional, programa i web de la Fira. El veredicte final del jurat serà anunciat durant la mateixa Fira Mediterrània.

El guardó
El grup guanyador obtindrà una campanya de publicitat de 3.000 € a la revista Sons de la Mediterrània i a l’emissora iCat fm; contractació al festival Tradicionàrius 2013; contractació a la 16a Fira Mediterrània de Manresa 2013; contractació per al Circuit Folc 2013; contractació al Dansàneu / Escola de Dansa Tradicional, Esterri d’Àneu 2013; contractació a l’Escola de la Festa, Llívia 2013, gravació d’un disc i contracte discogràfic.

Foto: el grup del Baix Llobregat RIU, durant la preproducció del seu disc, amb la producció de Fernando Barroso.

Més info: www.concurssons.cat

Arxivat a: Sons de la mediterrània