La Dharma, de museu

Aquest vespre actuaran a la sala Oval del MNAC en el marc de la gira dels 40 anys

| 09/07/2015 a les 11:59h

Les quatre dècades de música popular de la Companyia Elèctrica Dharma arriben al Museu Nacional d'Art de Catalunya amb un espectacle inèdit, molt ben acompanyats de Blaumut, Carlos Nuñez, Toti Soler, Montserrat Carulla, Sílvia Bel, Empar Moliner i Muriel Casals. 
Companyia Elèctrica Dharma Foto: David Ruano

Les cançons de la Dharma formen part de l'imaginari col·lectiu de casa nostra, tal com vam recollir a la revista Enderrock d'abril. La formació santsenca va iniciar la gira de celebració inaugurant el festival Strenes, i les darreres setmanes ha participat a diferents festivals, com ara al Clòwnia i el Canet Rock, col·laborant amb Txarango. Al Pla d'en Sala també es va viure una de les actuacions més emblemàtiques, ja que hi van tornar a actuar, 40 anys després, juntament amb Comediants. 

Aquesta gira plena d'emocions i records arribarà aquest vespre a la sala Oval del MNAC de Barcelona. El concert començarà a les 21.30 h, i queden poques entrades (es poden aconseguir en aquest enllaç). 

Els germans Fortuny repassaran el seu repertori més popular, i aquesta vegada pujaran a l'escenari músics com ara el gallec Carlos Núñez, Toti Soler i la seva guitarra i Blaumut. D'altra banda, un conjunt de veus femenines interpretaran les poesies del desaparegut Josep Fortuny (bateria de la Dharma). Les rapsodes d'aquest vespre seran les actrius Sílvia Bel i Montserrat Carulla, l’escriptora Empar Moliner i la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals. 
Arxivat a: Enderrock, companyia elèctrica dharma, 40 anys