S'acosta Nadal a Enderrock TV

Guillem Roma, Carles Belda, Arlo, Líbera i M'arremango, protagonistes de la setmana

| 14/12/2015 a les 15:00h

D'aquí a poques setmanes arriben les festes de Nadal, i els grups aprofiten l'avinentesa per revisitar nadales o escriure'n de noves. El grup M'arremango té un repertori amb els dos vessants, i a l'espai musical televisiu comencem a guarnir les vetllades de música tradicional. 

Carles Belda. Foto: Juan Miguel Morales

Aquest dilluns engeguem la setmana amb l'osonenc Guillem Roma. Acompanyat de Santi i Mariona Duet fa un gir a les cançons del seu primer disc, Nòmades (autoeditat, 2014), i a Enderrock TV interpretaran "Cançó per adormir un estruç" a veu i guitarra i percussió corporal. 

L'acordionista Carles Belda ha publicat un projecte pedagògic i recull sonor al llibre-disc 24 rumbes per diatònic (autoeditat, 2015). Dimarts presentarà "Bruno + No pateixis" i també explicarà els detalls de la proposta Monstres of Rúmbia, un col·lectiu que neix de la fusió de la rumba catalana i la cúmbia llatina, la rúmbia. 

Dimecres la contrabaixista i compositoria Giulia Valle ens visitarà per conèixer l'octet que encapçala, batejat amb el nom de Líbera. Han publicat un debut homònim i a Enderrock TV n'interpretarà un tastet. L'endemà els rockers lleidatans Arlo presentaran el seu primer disc amb la cançó "Viatjant lleuger #31". M'arremango s'encarreguen de reinterpretar i actualitzar nadales populars i seran els protagonistes d'aquest divendres. 

Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h a El Punt Avui TV. A més, es pot veure en una vintena de televisions locals associades a La Xarxa.
Arxivat a: Enderrock, enderrock tv, carles belda, arlo, m'arremango, líbera, guillem roma, la xarxa