10-06

| 29/12/2015 a les 00:03h

 
10.



 
CARLES DÉNIA
L'home insomne
(Comboi Records)

Després de marcar una fita amb el descomunal àlbum El paradís de les paraules (Comboi Records, 2011), Carles Dénia torna als patrons de la música tradicional valenciana i al so de la rondalla amb L’home insomne. El cantaor de Gandia ofereix delicioses cançons noves com “Albaes del Maestrat”, imprimint el segell de la seva veu en la música tradicional i el cant d’estil.

09.




JOAN MIQUEL OLIVER 
Pegasus
(Halley Music)

Pegasus és el resultat d’un procés de producció herculi. El compositor, lletrista i guitarra d’Antònia Font, Joan Miquel Oliver, renova la llegenda gràcies al seu tercer disc en solitari i primer després de la dissolució del grup mallorquí. L’àlbum del consumat escriptor i poeta combina peces ballables com “Flors de cactus” amb altres de més evocadores com “Ecos d’ambulàncies” o “Mil bilions en estrelletes”.

08.



ROGER MAS

Irredempt
(Satélite K)

El retorn a la simplicitat de la veu i la guitarra de Roger Mas ha estat més que satisfactori. Tots els treballs que signa el solsoní ja asseguren un segell de qualitat, però les aventures musicalment disperses dels últims projectes feien perillar aquest impactant i preciosista Irredempt.

07.



TRAU
Déu vos guard
(DiscMedi)

Fills del Sona 9, els santboians Trau s’han reinventat personalment i musicalment per encarar una segona joventut brindada gràcies a la frescura del seu saludat debut, Déu vos guard. Acurades notes dels seixanta i setanta de la gloriosa generació beat traspuen un so actual d’aroma mediterrània i sentiment nostrat gens artificial, i que a poc a poc aprenen a traslladar als directes.


06.



OBESES
Monstres i princeses
(Música Global) 

La competència instrumental i vocal unida a la la genialitat i supèrbia artística del lideratge del cantant i guitarrista Arnau Tordera han catapultat els osonencs Obeses a millor artista de l’any. Els mèrits d’una carrera ascendent es plasmen tant en el sorprenent segon disc, Monstres i princeses, com en el resultat brillant amb la Banda Municipal de Barcelona.


<< inici    << 41-50    << 31-40     << 21-30     << 16-20   
 
<< 11-15       << 01-05  
Arxivat a: Enderrock