Peix indie i cru

Estrenem dues cançons del primer disc de Pësh: 'Where the Sidewalk Ends'

| 24/12/2015 a les 07:00h

El segell Petits Miracles edita la seva tercera referència discogràfica, Where the Sidewalk Ends, el primer disc de Pësh, l'alter ego musical del bateria Santi Carcasona. L'àlbum sortirà a la llum el 28 de desembre en digital (i 22 de gener en físic), i a Enderrock.cat n'estrenem un parell de cançons per descobrir la nova proposta.

Pësh. Foto: Arxiu Petits Miracles

Santi Carcasona és home de baquetes i ritme, però a Pësh, el seu nou alter ego musical, deixa la bateria de banda i encapçala un projecte que defensa a veu i ukelele. EelsThe Beatles, Dave Matthews, The Who o Tom Waits són alguns dels artistes que pren com a referència. Al seu terreny ens brinda una sonoritat pop indie, de veu trencada i crua en anglès. 

A Enderrock.cat podeu escoltar dues cançons del seu primer disc, Where the Sidewalk Ends (Petits Miracles, 2016), el tercer àlbum que edita el subsegell de Música Global (després del debut de Pantaleó i el segon treball de Jules). 



Fruit de l'espontaneïtat, Carcasona va decidir cantar en anglès, i buscant poesies per internet va quedar meravellat amb l'obra del nord-americà Shel Silverstein que dóna nom al seu primer disc. Malauradament, l'editorial que gestiona els drets de l'obra del poeta no li va cedir els drets dels versos. Però Pësh no es va donar per vençut, i ha demanat a diversos amics lletristes que posin noves paraules a les seves composicions. 

A la segona cançó que avancem, "One of us", l'ukelele festeja amb les guitarres: 



Where the Sidewalk Ends toquen amb ell Toni Pagès (bateria), Sergi Riera (baix), Santi Careta (guitarra), JJ Caro (teclat), Ona Pla i Nacho Melús (veus), i hi col·laboren Magí Batalla i Amadeu Casas (guitarres) i Mercè Martínez (veus). 

Fa uns dies Pësh va presentar una de les cançons del disc al seu primer videoclip, que podeu veure a continuació: 

Arxivat a: Enderrock, pësh, petits miracles, indie, pop, where the sidewalk ends