El Petit de Cal Eril i The New Raemon al Minipop

El festival de música familiar de Tarragona revela els artistes de l'edició d'enguany

| 15/03/2016 a les 14:59h

Del 3 al 5 de juny Tarragona acollirà la sisena edició del festival familiar i multidisciplinar Minipop. La música és un dels eixos cabdals de la programació, i enguany hi actuaran El Petit de Cal Eril, The New Raemon, Judit Neddermann i l'argentina Luciana Tagliapietra.
 El Petit de Cal Eril. Foto: Arxiu Enderrock

El Passeig de les Palmeres de Tarragona s'omplirà d'activitats del 3 al 5 de juny de la mà del festival Minipop. Els músics que hauran d'adaptar el seu repertori a les orelles menudes del públic són El Petit de Cal Eril, The New Raemon, Judit Neddermann, Guillem Roma, Bremen, Cola Jet Set i Luciana Tagliapietra. A més, l'escriptora Empar Moliner i Alex Torío proposaran una selecció de les millors cançons de David Bowie.

A banda de la programació musical, el Minipop obre el cartell a altres disciplines artístiques, com ara el teatre, el cinema, la dansa, l'artesania i la plàstica i en aquesta edició incorpora activitats literàries. 

Les entrades ja estan a la venda. L'abonament per als 3 dies val 6 euros, a partir del 3 d'abril es podran adquirir per 8 euros i a taquilla per 10 euros. Els menors de tres anys tenen entrada gratuïta. 

Lluís Gavaldà, Trau i els hits dels seixanta

El sisè Minipop escalfarà motors dos mesos abans amb l'estrena de la primera producció pròpia. Els santboians Trau, al costat de Lluís Gavaldà (Els Pets), director artístic del festival, interpretaran clàssics del pop com ara els Beatles, Kinks, Beach Boys o Who. El concert se celebrarà el 3 d'abril al Teatre de Tarragona (12 h) i les entrades ja es poden comprar a un preu de 7 euros a través d'aquest enllaç
Arxivat a: Enderrock, festivals, minipop, familiar, tarragona, lluís gavaldà