Punt de llum i denúncia

Estrenem el videoclip "Beyond the Angle of Horror"

| 16/06/2016 a les 12:00h

La cantautora Meïa ja té enllestit el seu primer disc en solitari, Lighthouse, que sortirà a la llum les properes setmanes. Iniciada en la cançó d'autor, a l'àlbum se centra en el pop en cançons de denúncia social i altres de més sensuals, íntimes i poètiques. A Enderrock.cat avancem el seu primer videoclip: "Beyond the Angle of Horror". 

Meïa. Foto: Joan Tomàs


La cançó del primer clip és un homenatge a la fotògrafa francomarroquina Leila Alaoui, que va morir al gener arran d’un atemptat a Burkina Faso. Mireia Izquierdo (Meïa) no la coneixia personalment, però la seva obra i la seva història la van impactar i d'aquest sentiment en va sorgir el tema. A més, el videoclip l'ha realitzat el fotògraf i artista visual Joan Tomàs, que també treballa la temàtica social. 

"Havia fet maquetes serioses, la darrera la vaig presentar al festival BarnaSants i la vaig gravar a l'estudi de Joan Isaac", explica. Però Lighthouse, debut discogràfic com a resultat del projecte final del Taller de Músics, és més pop: "S'allunya del jazz però hi ha una confluència amb la cançó d'autor i el pop, busco certa sonoritat més popular i més produïda que en un àlbum d'autor", valora. 

Enregistrat a Bucbonera Studios a l'abril, l'àlbum conté dos vessants temàtics: "Hi ha una part més propera a les relacions sentimentals, més intimista i sensual, i una altra de denúncia social". A banda de  "Beyond the Angle of Horror", Lighthouse inclou temes sobre els refugiats i el moviments dels indignats.
 
Arxivat a: Enderrock, meïa, mireia izquierdo, videoclip, estrena