Videoclip

Enric Hernàez, sempre endavant

El cantautor barceloní estrena el videoclip de “Si és bonic navegar”

| 03/02/2017 a les 15:00h



Quan un és incombustible ho és tota la vida, i encara que Enric Hernàez vulgui transmetre tranquil·litat i reflexions pausades, el cert és que el músic porta més de 30 anys fent música i no té cap intenció d’aturar-se. Aquest any publica el seu quinzè treball, Prop la via del tren (Picap, 2017), amb cançons com “Si és bonic navegar”, que ja té videoclip.

El clip ha anat a càrrec de Zink in Films amb Clara Xuclà com a directora i David Baron com a productor. Hernáez reconeix que el resultat l’ha “sorprès molt positivament”. El cantautor no va posar condicions als creadors, només els va explicar el rerefons de la cançó i a partir d’aquí, carta blanca.
 
Tant el nou disc com la cançó parlen de “les opcions que et dona la vida, que t’obre portes de vegades d’entrada i de vegades de sortida”. En el cas del músic, el seu camí ja està fet i “ara mateix les passes em diuen que em quedi aquí”.
 
La posada a punt del directe d’Hernàez estarà llesta al març, concretament el dia 31 quan farà el concert oficial de presentació. En el marc del Barnasants, a la sala Luz de Gas de Barcelona podrem escoltar les cançons de Prop la via del tren.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Enric Hernàez, videoclip, Prop de la via del tren, Si és bonic navegar